Kozmetika

„Vagheggi phytocosmetici a bőr szépségéért”

Magas minőségű olasz fitokozmetikumok melyet a Vagheggi S.a.P. cég gyárt szigorú minőségi ellenőrzés mellett. Vagheggi S.a.P. olasz anyacég célja, hogy a termékeket olyan wellness szalonokba és hotelekbe juttassa el, ahol a minőséget és a magasan képzett szakemberek különleges szolgáltatásait igénylik, mellyel a Vagheggi márkanév fémjelzi magát a szolgáltatást, a kozmetikát és Önt.

A hatékony és minőségi beauty szolgáltatások mellett nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni ápoláshoz szükséges termékek értékesítésében, melyek széles és választékos árukínálatot nyújtanak.

Egy-pár érv, mely termékeink mellett szól:
Esztétikus csomagolás,
teljes körű kozmetikai és otthoni ápolás
Valóban hatékony, és változatos kezelések, eredményes ápolás
Folyamatos fejlődés, új terméksorok, speciális technikák.

Szakképzett munkatársaink arc- és testkezelések széles választékával várják a szépülni és frissülni vágyó vendégeinket! Hatékony és minőségi Luxus kozmetikai szolgáltatások a varázslatos szépségért.

Szolgáltatásaink:

•    Beauty Arckezelések
•    Gyanták, festések, kiegészítő ápolások
•    Testkezelések
•    Szolárium

Csokoládés kozmetikai kezelés

Ajánlott stressz, rosszkedv esetén, vagy amikor szükségünk van egy kis csodára! Lélekre ható kezelés, mely egyben hidratálja és tonizálja a bőrt, endorfin termelő, stresszoldó, szorongáscsökkentő. Oldott ásványi anyag tartalma révén bőrpuhító, revitalizáló hatású, feniletilamint tartalmaz, stimulálja az örömérzetet. Biológiai hatás: nyirokkeringés fokozó, méregtelenítő.

Arc, dekoltázs: 6800 Ft  Teljes test: 13900 Ft

Alap arctisztítás

Minden bőrtípusra megfelelő arckezelés, aktív összetevők: narancsolaj, nyugtató növényi kivonatok. A bőr hibáinak kezelése.
8 800 Ft

Mélyhidratáló arckezelés

A kezelést Rehydra termékcsaláddal végezzük, melynek aktív összetevői: hydra plus complex és carite vaj, melyek a bőr hidratációját segítik elő. Bőrünk üdévé válik.
9 500 Ft

Energetizáló arckezelés

C-vitaminos termékcsaláddal végezzük a kezelést. Ez a termékünk minden bőrtípusra használható, ahol a stressz okozta bőrelváltozásokat kezeljük, frissítjük.
9 500 Ft

Regeneráló arc- és dekoltázs kezelés

A kezelést De-Lux termékcsaláddal végezzük. Célunk az érett bőr ápolása, feszesítése.
12 500 Ft

Szemkörnyéki lifting kezelés

Actimat szemkezelő csomaggal végezzük, amely azonnali lifting hatást elősegítő szemráncmaszkot tartalmaz. A szemkörnyék feszesebb lesz.
10 300 Ft

Bőrmegújító arckezelés téli hónapokban

A kezelést Rinnovare termékcsaláddal végezzük, ránctalanító arckezelés, melyek összetevői: lecto-bionsav, glikolsav és retinol, melynek intenzív bőrmegújító hatást nyújtanak. Használata csak kúraszerűen javasolt.
10 300 Ft

Lifting arckezelés

Delay termékcsaláddal végezzük a kezelést. Az öregedés jelein változtatnak az aktív összetevői, melynek eredményeként megújult, kisimult bőrt kapunk.
12 700 Ft

Méregtelenítő testkezelés

No-tox termékcsaláddal történő testkezelés, pakolással és testvaj alkalmazásával. Testünk méregtelenítése után frissebbek leszünk.
10 300 Ft

Fogyasztó iszapos testkezelés

Adip-ex termékcsaláddal, fogyasztó hatású esszenciális olajokkal, pakolással történő testkezelés. Bőrünk esztétikai hibáinak kezelésére.
10 300 Ft

Férfi antistressz kezelés ( kozmetika )

A kezelést Vagheggi kozmetikumokkal végezzük, időtartama 60 perc. A bőrt megtisztítjuk Rehydra tej tonikkal, majd az elhalt hámsejteket leradírozzuk. A hidratáló ampullát a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk iontoforézissel, majd a hidratáló pakolást 15 percig a bőrön hagyjuk. Frissítő arcmasszázst végzünk eszenciákkal és növényi olajos masszázskrémmel. Befejezésnél egész napra tartó frissességet biztosítunk Extreme nappali krémünkkel.
60 perc - 9 800 Ft

Arc-, nyak-, dekoltázs masszázs ( kozmetika )

A kezelés időtartama 30 perc. A bőrt letisztítjuk és az elhalt hámsejteket leradírozzuk. Ezt követően 30 perces kozmetikai arc-nyak-dekoltázs masszázst végzünk.
30 perc - 3 500 Ft

Bőrfeszesítő algás testkezelés

Lift-up termékcsaláddal végezzük. Radírozással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd ampullával és algapakolással feszesítjük a testet. Bőrünk feszesebb lesz.
10 300 Ft

Gyémántfejes Mikrodermabrázió

Gépi bőrcsiszolás, bőrhámlasztás ráncok, hegek, problémás bőr, pigmentfoltok ellen fajdalommentesen, ultrahangos hatóanyag bevitellel.

Eredményeképpen felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejt képzés, a bőrfelszín egyenletessé és simává válik. Rehydra termékcsaláddal végezzük. Eredményeképpen a bőr hidratálttá, feszessé válik.Arcra: a kezelési idő 60 perc 12 500 Ft
Arcra és nyakra: a kezelési idő 70 perc 14 900 Ft
Arcra, nyakra és dekoltázsra: a kezelési idő 80 perc 17 500 Ft

 

VÁLTSON MIKRODERMABRÁZIÓ BÉRLETET, MELLYEL AKÁR 10% KEDVEZMÉNNYEL VEHETI IGÉNYBE KEZELÉSEINKET!

 5 alkalomra szóló arckezelés bérlet  56 200 Ft
 5 alkalomra szóló arc és nyak kezelés bérlet  67 000 Ft
 5 alkalomra szóló arc, nyak és dekoltázs kezelés bérlet  78 000 Ft

Ultrahangos kezelés arcra, kezelési idő 20 perc

Az ultrahang a legmodernebb, sikeres hatóanyag beviteli módszer. A kezelés hatására fokozódik a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, eredményeképpen a bőr feszes és fiatalos lesz.

 Ultrahang kezelés érett, zsírhiányos bőrre
 De lux rugalmasító ampullával végezzük
 4 000 Ft
 Vízhiányos bőrre
 Rehydra mélyhidratáló ampullával végezzük
 4 000 Ft
 Zsíros, problémás bőrre
 Balance kiegyensúlyozó ampullával végezzük
 4 000 Ft

TÖBB MINŐSÉGI KEZELÉST SZERETNE KOMBINÁLVA, KEDVEZMÉNYES ÁRON IGÉNYBE VENNI?  VÁLASSZA ARCKEZELÉSI CSOMAGJAINKAT!!

Minden kezelésünk időtartama 80 perc, melynek során az arcbőr esztétikai hibáit kezeljük és javítjuk a bőr mélytisztításával, majd speciális tápláló kezelésekkel.

 Alapkezelés és Energetizáló C-vitamin kezelés  14 900 Ft
 Alapkezelés és Férfi antistressz kezelés  14 900 Ft
 Alapkezelés és Rehydra mélyhidratáló kezelés  14 900 Ft
 Alapkezelés és Lifting De lux kezelés  17 900 Ft

 

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől vasárnapig 9.00 - 21.00 óráig

Bejelentkezés személyesen a fitnesz recepción, vagy telefonon