Beach Klub logo

Kezelések

Csokoládés kozmetikai kezelés

Ajánlott stressz, rosszkedv esetén, vagy amikor szükségünk van egy kis csodára! Lélekre ható kezelés, mely egyben hidratálja és tonizálja a bőrt, endorfin termelő, stresszoldó, szorongáscsökkentő. Oldott ásványi anyag tartalma révén bőrpuhító, revitalizáló hatású, feniletilamint tartalmaz, stimulálja az örömérzetet. Biológiai hatás: nyirokkeringés fokozó, méregtelenítő. Arc, dekoltázs: 5000 Ft  Teljes test: 13100 Ft

Alap arctisztítás

Minden bőrtípusra megfelelő arckezelés, aktív összetevők: narancsolaj, nyugtató növényi kivonatok. A bőr hibáinak kezelése.
8 800 Ft

Mélyhidratáló arckezelés

A kezelést Rehydra termékcsaláddal végezzük, melynek aktív összetevői: hydra plus complex és carite vaj, melyek a bőr hidratációját segítik elő. Bőrünk üdévé válik.
  9 500 Ft

Energetizáló arckezelés

C-vitaminos termékcsaláddal végezzük a kezelést. Ez a termékünk minden bőrtípusra használható, ahol a stressz okozta bőrelváltozásokat kezeljük, frissítjük.
9 500 Ft

Regeneráló arc- és dekoltázs kezelés

A kezelést De-Lux termékcsaláddal végezzük. Célunk az érett bőr ápolása, feszesítése.
12 500 Ft

Szemkörnyéki lifting kezelés

Actimat szemkezelő csomaggal végezzük, amely azonnali lifting hatást elősegítő szemráncmaszkot tartalmaz. A szemkörnyék feszesebb lesz.
10 300 Ft

Bőrmegújító arckezelés téli hónapokban

A kezelést Rinnovare termékcsaláddal végezzük, ránctalanító arckezelés, melyek összetevői: lecto-bionsav, glikolsav és retinol, melynek intenzív bőrmegújító hatást nyújtanak. Használata csak kúraszerűen javasolt.
10 300 Ft

Lifting arckezelés

Delay termékcsaláddal végezzük a kezelést. Az öregedés jelein változtatnak az aktív összetevői, melynek eredményeként megújult, kisimult bőrt kapunk.
12 700 Ft

Méregtelenítő testkezelés

No-tox termékcsaláddal történő testkezelés, pakolással és testvaj alkalmazásával. Testünk méregtelenítése után frissebbek leszünk.
10 300 Ft

Fogyasztó iszapos testkezelés

Adip-ex termékcsaláddal, fogyasztó hatású esszenciális olajokkal, pakolással történő testkezelés. Bőrünk esztétikai hibáinak kezelésére.
10 300 Ft

Férfi antistressz kezelés (kozmetika)

A kezelést Vagheggi kozmetikumokkal végezzük, időtartama 60 perc. A bőrt megtisztítjuk Rehydra tej tonikkal, majd az elhalt hámsejteket leradírozzuk. A hidratáló ampullát a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk iontoforézissel, majd a hidratáló pakolást 15 percig a bőrön hagyjuk. Frissítő arcmasszázst végzünk eszenciákkal és növényi olajos masszázskrémmel. Befejezésnél egész napra tartó frissességet biztosítunk Extreme nappali krémünkkel.
60 perc - 9 800 Ft

Arc-, nyak-, dekoltázs masszázs (kozmetika)

A kezelés időtartama 30 perc. A bőrt letisztítjuk és az elhalt hámsejteket leradírozzuk. Ezt követően 30 perces kozmetikai arc-nyak-dekoltázs masszázst végzünk.
30 perc - 3 500 Ft

Bőrfeszesítő algás testkezelés

Lift-up termékcsaláddal végezzük. Radírozással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd ampullával és algapakolással feszesítjük a testet. Bőrünk feszesebb lesz.
10 300 Ft


Holiday Beach Hotel Nebro Restaurant Duna Café Grill & Drink Bar Elérhetőség
© 2009 Nebro Fine & Wine | Holiday Beach Budapest | 1039 Budapest, Piroska utca 3-5 | Tel: 061 436-7160
××× Pagemaster ×××