Beach Klub logo

Szauna Világ

Exkluzív, panorámás  Szauna Világunk  szolgáltatásai


Sószoba

Sóterápia hatása

A sószoba légterébIMG_1171e porlasztott só részecskék gyógyítólag és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre :asztma, légcsőhurut, allergia, szénanátha. A  só gyulladáscsökkentő hatással bír bőrproblémákra, ekcémára, pikkelysömörre. A megvilágított sókristályok színei gyógyító, sejtregeneráló és stresszoldó hatásúak. A sókristály erejéből fakadóan a hiperaktív gyerekeknél rövid idő alatt csökkennek, illetve megszűnnek a koncentrációs és alvászavarok. A porlasztott só hatására a szennyeződések kikerülnek a tüdőből és a légutakból. A só erős vírus-és baktériumölő hatására kitisztul az arc-, a homlok- és az orrmelléküreg. Tisztul a garat, a bőr, a fejbőr és a haj.  A mindössze 30-40 perc alkalmankénti sóbarlang kezelés elegendő, hogy a közérzet és az immunrendszer is javuljon.

Finn szaunaIMG_1160

Jótékony hatása: a szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stersszmentesítés az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása már tudományosan bizonyított tény. A szauna rendszeres használata az életöröm és életminőség új távlatait nyitja meg előttünk
Infra szIMG_1184auna

Az infrakabinban úgynevezett infrasugárzó működésével emelkedik a hőmérséklet. Ebből következik, hogy az infrakabinban a levegő csak kisebb mértékben melegszik fel, viszont a test annál inkább. Ez pedig az infravörös sugárzásnak köszönhető, amely a bőr alsó rétegeibe is eljut, ezzel jelentősen hozzájárul a méregtelenítéshez, a gyógyuláshoz. Hatásával a sportsérülések, húzódások, rándulások gyógyulási idejét is lerövidíthetjük.Gőzkabin

A gőzkabin javítja IMG_1179az egészséget,  használata élvezetes. Ajánlott számos egészségügyi probléma, megbetegedés enyhítésére a magas gőztartalmának és a nedves hő általános hatásainak köszönhetően. Tüdőasztma, hörghurut, felső légúti hurutos megbetegedés, köhögés.
A gőzfürdő jótékony hatással bír az alábbiak esetén: alvási problémák  száraz, töredezett bőr, izomfeszülés.
A gőzfürdő nagy előnye a bőrre gyakorolt igen kedvező hatásában rejlik.
A nedves hő stimulálja a vérkeringást és tisztítja a bőrt, úgy, hogy megnyitja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr ettől puha, tiszta és selmyesen sima lesz.

Aroma szaunaIMG_1168

Az aroma szauna aroma befecskendezésével, fényterápiával ellátott, jótékony hatású szauna, mely kellemesen hat a légutakra, a bőrre és vérkeringésre. A 50 fokos hőmérséklet mellett 100% relatív páratartalom kíméletes módon segíti az ellazulást és a méregtelenítést, melyet a különböző aromaolajak jótékony hatása egészíti ki.Bioszauna

Kímélő megoldást nyújt azok számára akiknek a finn szauna túlságosan meleg vagy a gőz szauna túl párás. A bioszauna hőmérsékleteIMG_1182 és páratartalma fényterápiával és szauna olajokkal kiegészítve különösen egészségmegőrző hatású. Alacsonyabb hőmérséklethez magasabb páratartalom tartozik, ami hosszabb időtartam eltöltését teszi lehetővé a kikapcsolódásnak ezt a fajtáját választóknak.
Testünkre gyakorolt előnyei megegyeznek a finn szaunáéval. Legkiemelkedőbb pozitívuma a fény-, az illat- terápia kombinálásával elért nyugtató, stresszoldó feszültségcsökkentő és fiatalító hatása, mellyel segít a lelki egyensúly megtalálásában. Növeli a bőr feszességét, igy különösen eredményes módszer a naracsbőr megszüntetésére. Javítja a szervezet ellenállóképességét, erősíti az immunrendszert. Stresszoldó, nyugtató hatással bír, megszünteti a fáradékonyságot.

Szaunaszeánsz

A jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz-illetve gőz szaunában. Minden Szauna Szeánsz ideje alatt a szaunamester bent  tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását.
A vendégek körül a szaunazászlója és a törölközője segítségével kavarja a forró levegőt. A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa. Elsősorban stresszoldásban nyújt nagy segítséget az endorfin nevű hormontermelődés serkentésének köszönhetően.
Szeánsz alapfajtái:
Csokoládés, illóolajos, frissítő aromás, gyümölcsös, vitaminos, sörös, kamillás inhaláló, sós, mézes, dianás, jeges szeánszok.

Fényterápia

A fény az ember számára éltető elem.
A szauna fényterápia lámpa fontos szerepet tölt be szaunázás közben. Kellemes színeivel jó hangulatot teremt a testnek és léleknek egyaránt. Hatással van kedélyállapotunkra, idegeinkre, szervi működésünkre.

Különböző fények, különböző hatást váltanak ki:

Óriás Jacuzzik

Világszerte ismert és kedvelt hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszer, az egészségmegőrzés és a tökéletes pihenés modern eszköze a wellness világban.

Nyitva tartás:
Hétfőtől Péntekig  12.00 - 21.00 óráig
Szombat és Vasárnap 10.00 - 21.00 óráig
 

Holiday Beach Hotel Nebro Restaurant Duna Café Grill & Drink Bar Elérhetőség
© 2009 Nebro Fine & Wine | Holiday Beach Budapest | 1039 Budapest, Piroska utca 3-5 | Tel: 061 436-7160
××× Pagemaster ×××