Masszázs

Aroma masszázs

A masszázst lassú, lágy simító, dörzsölő, svéd-masszázs fogásokkal végezzük 30 vagy 60 perces időtartamban eukaliptusz illóolaj keverékkel. Biológiai hatás: általános közérzetjavítás, nyugtató hatás, az illóolaj a bőrön keresztül felszívódva méregtelenítő, keringésfokozó hatású.
30 perc – 11 900  Ft | 60 perc – 16 500 Ft

Sportmasszázs

A masszázst a test kezdeti ellazítása után erőteljesebb, határozott, főként gyúró mozdulatokkal végezzük 30 vagy 60 perces időtartamban, gyógyfüves olaj és gyógymasszázskrém keverékével. Elsődlegesen sportolók körében kedvelt. A masszázs biológiai hatása: az izomzat ellazítása, tejsavbaktériumok elszaporodásának megakadályozása sportolás után, relaxáció.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

Revitalizáló masszázs

A masszázst lassú, lágy mozdulatokkal végezzük 30 vagy 60 perces időtartamban revitalizáló masszázsolajjal (karotin, E-vitamin, kammilla-kivonat, eukaliptusz,- és citromolaj keveréke). Biológiai hatás: frissíti, regenerálja a bőrszövetet, selymes élénkítő érzést ad a bőrnek.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

Gyógymasszázs

A masszázs során a problémás, fájdalmas területekre helyezzük a hangsúlyt. A svéd-masszázs alapfogásit használjuk 30 vagy 60 perces időtartamban gyógyfüves olaj és gyógymasszázskrém keverékével. Biológiai hatás: fájdalomcsillapítás, lazítás.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

Relaxációs masszázs

A masszázst a hát és a lábak hát és a lábak hátsó felszínén végezzük 30 vagy 60 perces időtartamban, mandulaolaj és levendula illóolaj keverékével. Biológiai hatás: nyugtató, relaxáció, vér- és nyirokkeringés fokozó, lazító, görcsoldó.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

„Hárem titka” masszázs

A masszázst 30 percig végezzük a svéd-masszázs fogásaival, mandulaolaj és mandarinolaj keverékével. Biológiai hatás: görcsoldó, nyugtató, relaxáló, egyszerre hat testre és lélekre.
30 perc –11 900 Ft

„Gordiuszi” lazító masszázs

A masszázst 30 vagy 60 perces időtartamban végezzük a svéd-masszázs alapfogásaival, gyógyfüves olajjal és masszázs krémmel, melynek fő célja a myalgia-s csomók (stressz okozta izomcsomók) fellazítása, oldása. Biológiai hatás: lazító, görcsoldó, fájdalomcsillapító.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

Cellulit masszázs

A masszázst 60 perces időtartamban végezzük cellulit masszázsolajjal (indiai Agnivallabha kivonat, bergamott-, zsálya-, illetve lime-, és grapefruit olajesszenciák keveréke), elsősorban a comb, csipő, hastájék területén. Célja a cellulit és zsírfelesleg okozta szépséghibák kezelése.
60 perc – 16 500 Ft

„Manager” masszázs

A rövid ideig (10 perc) tartó száraz masszázst széken ülve végezzük, a fej, nyak, vállak és lapocka területén. Célja a gyors felfrissülés, vérellátás-fokozás az agyban és a nyak területén, feszültségoldás. (Például konferenciaszüneteiben ajánlott)
10 perc – 4 900 Ft

„Adip-ex” karcsúsító masszázs

A masszázst 60 perces időtartamban végezzük Adip-ex algás masszázskrém és testspray alkalmazásával. Cél: a problémás, zsírpárnás területek karcsúsítása a masszázs és a hatóanyag által.
60 perc – 16 500 Ft

Frissítő talpmasszázs

A masszázst 20 percig végezzük a talpakon gyógymasszázskrémmel. Cél: a talpak boltozatát tartó túlterhelt izmok tehermentesítése, görcsösségének oldása. Biológiai hatás: a láb fáradtság érzésének megszűnése, közérzetjavulás, vérkeringés fokozás
20 perc – 9 800 Ft

Kéz- és karmasszázs

A masszázst 30 percig végezzük növényi kivonatokkal dúsított (jojoba-, kukorica- és búzacsíra olaj tartalmú) masszázskrém emulzióval. Ez egy rendkívül hatékony kezelés a naponta ismétlődő feladatot végző testrészünk számára. Biológiai hatás: fáradtság megszűnése, izomhúzódás, izomsérülés oldása, fájdalomcsillapítás.
30 perc – 11 900 Ft

„No-tox” méregtelenítő masszázs

A masszázst 60 perces időtartamban végezzük No-tox vaj és esszenciaolaj keverékével, simító, pumpáló, préselő technikákkal. Az ágyék környékén, kar-, és térdhajlatokban pici, körkörös mozdulatokkal dolgozunk, serkentve a nyirokáramlást. Cél: a szervezetben felgyülemlett méreganyagok távozásának elősegítése, felgyorsítása.
60 perc - 16 500 Ft

Frissítő, tonizáló masszázs

A masszázst 30 vagy 60 perces időtartamban végezzük, gyógymasszázskrém és tonizáló olajesszencia (menta, rozmaring, citrom, fahéj, zsálya) keverékével a svéd-masszázs fogásaival. Ajánlott a fáradt, száraz bőr kezelésére. Biológiai hatás: bőrregenerálás, vérellátás-fokozás, a test ellazulása.
30 perc – 11 900 Ft | 60 perc - 16 500 Ft

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A lávaköves masszázs harmonizálja a testet és a lelket.Terápiás hatása:A forróság a különböző masszázsfogásokkal együttesen fokozza a vérkeringést, stimulálja a test energiaháztartásátés ellazítja az izomzatot.Megszűnnek az izomfájdalmak, felgyorsul az anyagcsere és megindul a szervezet méregtelenítése. A masszőr több követ helyez a meridián pontokra, ezáltal is segítve az ellazulást és az életenergia áramlását.
60 perc - 18 900 Ft | 90 perc – 25 900 Ft

Csokoládés masszázs

Ajánlott stressz, rosszkedv esetén, vagy amikor szükségünk van egy kis csodára! Lélekre ható kezelés, mely egyben hidratálja és tonizálja a bőrt, endorfin termelő, stresszoldó, szorongáscsökkentő. Oldott ásványi anyag tartalma révén bőrpuhító, revitalizáló hatású, feniletilamint tartalmaz, stimulálja az örömérzetet. Biológiai hatás: nyirokkeringés fokozó, méregtelenítő.
Teljes test 60 perc : 18 900 Ft

Nyitva tartás:

Hétfőtől vasárnapig 9.00 - 20.00 óráig

Bejelentkezés személyesen a fitnesz recepción, vagy telefonon