Szauna Szeánsz

A jó hangulat és a jó közérzet "szellemét" idézi meg a száraz-illetve gőz szaunában. Minden Szauna Szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a Vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a Vendégek aklimatizálódását.
A Vendégek körül a szaunazászlója és a törölközője segítségével kavarja a forró levegőt. A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa. Elsősorban stresszoldásban nyújt nagy segítséget az endorfin nevű hormontermelődés serkentésének köszönhetően.

A SZEÁNSZ ALAPFAJTÁI

Frissítő illóolajos szeánsz

A 100 % illóolajos aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére, alkalmas légúti betegségek megelőzésére. Ezt a programot elsősorban bemelegítésre alkalmazzuk, hatása mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. A közkedvelt aromás szaunázás hangulatjavító és stresszoldó hatású.

 

Sós bőrradírozás – aktív bőrápolás

Ezen a szeánszon a Vendégek a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik 
be testüket. A tengeri só testradírként funkcionálva feszesítő hatású. A só által fokozzuk a verejtékmirigyek aktívítását, elősegítjük a méregtelenítést. Ásványi anyag és nyomelem tartalom a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik be bőrünkbe. Újjávarázsolja feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

 

Mézes bőrpuhítás – tápláló kényeztetés

Rövid előizzadást követően a Vendégek bőrüket a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A cseppfolyóssá váló méz hidratálja, táplálja nyugtatja a bőrt. Eredmény: Felüdült, kellemes tapintású, puha, virágméz illatú bőr.

 

Jegesfeltüzelés – testi felfrissülés

Kedvelt szaunaprogramok egyike.A jég kályhán való felolvasztásával kitűnő forróságot érünk el a kabinban. A kiosztott jégdarabokkal való játék felpezsdítő érzés a szeánsz végi jeges nyakonöntéssel együtt.

 

ŐSZI, TÉLI ÉS TAVASZI HETI SZEÁNSZ IDŐPONTOK

péntek szombat, vasárnap
17 óra 17 óra
18 óra 18 óra
19 óra 19 óra
19:45 órai kezdettel 19:45 órai kezdettel

 

Szauna szeánsz időtartama 15 perc, szauna szeánsz jegy ára 600 Ft / alkalom

( napi belépő jeggyel vehető igénybe )
Egész héten szeretettel várjuk felfrissülni, pihenni , relaxálni vágyó Vendégeinket!

Szeánszokkal kapcsolatos további információ: