SzaunaSzeánsz®

Minden SzaunaSzeánsz® ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.

A SzaunaSzeánsz® filozófiája elsősorban a hővel való stresszoldás. A pára és a hő tudatos szabályozásával és annak tudatosan használt technikai elemekkel való eldolgozásával történik. A SzaunaSzeánsz® mester jó munkájának gyümölcse a vendég testében az endorfin termelődés elindítása. Ez egy olyan fiziológiai folyamat, amelynek köszönhetően a vendégek fizikálisan, mentálisan feloldódva térnek haza.

A SZEÁNSZ ALAPFAJTÁI

Frissítő illóolajos szeánsz

A 100 % illóolajos aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére, alkalmas légúti betegségek megelőzésére. Ezt a programot elsősorban bemelegítésre alkalmazzuk, hatása mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. A közkedvelt aromás szaunázás hangulatjavító és stresszoldó hatású.

 

Sós bőrradírozás – aktív bőrápolás

Ezen a szeánszon a Vendégek a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik 
be testüket. A tengeri só testradírként funkcionálva feszesítő hatású. A só által fokozzuk a verejtékmirigyek aktívítását, elősegítjük a méregtelenítést. Ásványi anyag és nyomelem tartalom a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik be bőrünkbe. Újjávarázsolja feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

 

Mézes bőrpuhítás – tápláló kényeztetés

Rövid előizzadást követően a Vendégek bőrüket a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A cseppfolyóssá váló méz hidratálja, táplálja nyugtatja a bőrt. Eredmény: Felüdült, kellemes tapintású, puha, virágméz illatú bőr.

 

Jeges feltüzelés – testi felfrissülés

Kedvelt szaunaprogramok egyike. A jég kályhán való felolvasztásával kitűnő forróságot érünk el a kabinban. A kiosztott jégdarabokkal való játék felpezsdítő érzés a szeánsz végi jeges nyakonöntéssel együtt.

Forrás: SzaunaSzeánsz®

 

SZEÁNSZ IDŐPONTOK MINDEN ÉVSZAKBAN

  - péntek, szombat, vasárnap         
  - 16 óra
  - 17 óra
  - 18 óra
  - 18:45 órai kezdettel

 

Időpontok változtatási jogát fenntartjuk!

Szauna szeánsz időtartama 15 perc, szauna szeánsz jegy ára 1 000 Ft / alkalom

( napi belépő jeggyel vehető igénybe )
Egész héten szeretettel várjuk felfrissülni, pihenni , relaxálni vágyó Vendégeinket!

Szeánszokkal kapcsolatos további információ: